فهرست بستن

موارد منع استفاده و خطرات احتمالی دستگاه PEMF

خطرات احتمالی دستگاه PEMF چیست ؟

تنها منع استفاده مطلق دستگاه PEMF ، گذاشتن کویل فعال شده روی دستگاه الکتریکی کاشته شده در بدن ، مانند پیس میکر ، ایمپلنت داخل گوش ، پمپ داخل کانال نخاع و نظیر آن می باشد.

برای اینکه میدان مغناطیسی می‌تواند دستگاه الکتریکی کاشته شده در بدن را خاموش کرده و یا در عملکرد آن اختلال ایجاد کند!

 

خطرات احتمالی دستگاه PEMF چیست

همچنین سوال پرسیده میشود که سایر خطرات احتمالی دستگاه PEMF چیست ؟ باید گفت که به کارگیری دستگاهPEMF در بیمارانی که عضو پیوندی دارند ممنوع است. چون در این بیماران داروهای مهار کننده سیستم ایمنی برای پیشگیری از طرد شدن عضو پیوند شده تجویز می شود . از آنجا که دستگاه P.E.M.F سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند ، لذا ممکن است باعث طرد شدن عضو پیوند شده شود!

به کارگیری دستگاه P.E.M.F در زمان حاملگی از نظر ایمنی ثابت شده نیست اگرچه در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر مضر بودن آن نیز وجود ندارد. اغلب تولید کنندگان دستگاه‌های PEMF درمورد استفاده در زمان حاملگی هشدار می‌دهند.

در بیماری Grave,s و بیماری‌های خونریزی دهنده به کارگیری دستگاه P.E.M.F لازم است با احتیاط باشد .چون به کارگیری دستگاهPEMF موجب رقیق شدن خون می‌شود.

در بیمارانی که فلزات ایمپلنت شده در داخل بدن دارند مانند تعویض مفصل و ایمپلنت دندان و به کارگیری دریچه قلب مکانیکی و استنت های فلزی و یا بخیه های فلزی در عروق خونی استفاده از دستگاه‌های با شدت بالا نظیر بیش از ۵۰ هزار گاوس لازم است با احتیاط انجام شود.

 

این به خاطر ریسک آسیب رسانی به بدن نیست بلکه در این موارد  ایمپلنت‌های فلزی به کار رفته موجب تحریک اعصاب مجاور شده ، و درد ایجاد می‌کنند که در این موارد لازم است با شدت خیلی پایین شروع کرده و به تدریج شدت را بالا برد .

در مواردی که ایمپلنت‌ها در مجاور عروق خونی قرار دارند ممکن است به عروق خونی آسیب رسانده و سبب خونریزی شوند.

در ایمپلنت‌های سینه به کارگیری دستگاه پی ای ام اف  با شدت بالا ریسک آسیب به مواد ایمپلنت شده را دارد .بیماری که قبلا  ام آر آی انجام داده باشد و ریسکی نداشته باشد . طبیعتاً انجام PEMF نیز در مورد ایشان ایمن خوا هد بود .

استفاده از فرکانس‌های خیلی بالا نظیر بیش از ۱۰۰۰ هرتز احتمالاً برای طولانی مدت مطلوب نیست و ممکن است که مضر باشد و احتمال آژیتاسیون و تخریب سیلیکون ایمپلنت‌های سینه وجود دارد و آنها را لاغر کرده و احتمال نشتی در آنها ایجاد می‌کند.

دکتر داود آذرنگی

متخصص مغز و اعصاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *